2017. május 25., csütörtök

Simnovella: A bennünk élő örök gyermek Írta: Jack (+18)



Egy átlagos reggelen, amikor egy pár megéli azt a csodát:
hogy a férfi és a nő is pont ugyanazon a napon kapjon szabadnapot.
Nos, próbáltak kérni... de többször is megesett, az egyiknek sikerült a megbeszélt napra és a másiknak pedig nem. A következő verzió pedig az, amikor egyikük se kapott, csak ígérgették nekik... „majd lesz”.



Emma játék függő. Amikor teheti korábban kell fel, hogy egy kicsit kiélhesse magát. A barátja, Dimitri, szeret sokáig aludni.
Emma okos, kihasznál minden egyes percet. Fülig érő szájjal ücsörög és élvezi, hogy azt tehet szerencsétlen emberkékkel, amit csak akar:
Vízbe fullasztja őket, vagy eltorlaszolja az útjukat, és a szerencsétlenek pedig hisztirohamot kapnak. Nem adja rájuk a megfelelő öltözetet, és kint a hidegben pedig végig nézni, ahogy halálra fagynak. Persze, a játék fura és életszerű lehetőségeit, szinte a végtelenségig lehetne sorolni.



Térjünk vissza Dimitrire. Őt ezek a dolgok hidegen hagyják. Pedig az ő korosztálya él-hal a játékokért. Dimeitrit inkább az erotikus fotók és a pornófilmek izgatják. Az utóbbinál, a minőségire tessék gondolni. Még véletlenül se azokra, ahol olyan abszurd bakikat követnek el, hogy aki nézi, úgy felvisít kínjában a készülék előtt, mint egy kis disznó.



Ez a nap, valahogy nem úgy indul, ahogy azt Emma eltervezte. Dimitri korábban ébredt, mint szokott. Halkan csukta be a hálószoba ajtaját, hogy ne ijesszen rá Emmára. Csendesen odalopakodott a barátnőjéhez. Látta, Emma a számítógép előtt ülve jól mulat. A lila-rózsaszín, néhol átlátszó kombinéjában, zavartalanul játszott a kedvenc játékával. Dimitri úgy helyezkedett, hogy a lány ne lássa a tükörképét a gép kijelzőjén.



Húsz perc is beletelt, de még mindig nem talált választ a kérdésére: mire jó ez a játék?...annyira beteg és felfoghatatlan. Lassan a lány mögé simult:
– Milyen játék ez? – a kezével pedig a lány mellét cirógatta. Emma élvezte a kényeztetést, de így képtelen volt a játékra koncentrálni. A barátja kérdésére szűkösen válaszolt:
– Életszimulátor.
A srác azonnal következtetni kezdett, a keze pedig már a kis szeplős hálóruhájában matatott. Majd feltette a legfrappánsabb kérdést:
–...és van benne sex?
– Természetesen.



Dimitri szemei felcsillantak. Korábban nem is sejtette, hogy létezhetnek ilyen játékok is:
– De akkor miért ölöd meg őket? Nem lenne „természetesebb” mindjárt egy pornót leforgatni velük?
– Az nem ilyen egyszerű... – kattintott a „mentés” gombra a lány, és bement a konyhába kenni egy-két lekváros kenyeret reggelire. Dimitri pedig eszeveszetten a játék dobozát kutatta:
– De jó lenne tudni pontosan, hogy miket lehet ezzel csinálni...



– Gondolod arra mindent ráírnak? – vágódott le a heverőre a tányérral. Dimitri nem lett okosabb, ezért feladta. Már Emma mellett épphogy az íncsiklandozó reggelihez értek az új begyei, amikor a barátnője megzavarta:
– Kellenek módok, kódok és még kitudja micsodák... Még egyszer se csináltam ilyet. Csak láttam, hogy van erre is lehetőség.
– Most a játékban a sexre gondolsz? – kérdezett vissza a srác bután.
– Mi másra?
Dimitri leült mellé és úgy határozott, ebben a helyzetben most a játék a fontosabb a táplálkozásnál:
– Megcsináljuk együtt? – hízelgett a lánynak. Emma szájából percekig egy szó se hangzott el. Lehajtatott a férfi a vállára a fejét, és mélyen az emlékeiben kalandozott. Percekkel később pedig a szőke hercege szemébe nézett:
– Egy okos ember nekem azt mondta: „nem nézni kell, hanem csinálni”.
– Milyen igaz... – kapott észhez Dimitri, és felpattan a kanapéról – Mire várunk? Gyerünk vissza a hálószobába!



A kis szeplős, visszapillantott a számítógépre:
– Most mondjak le a játék öröméről egy kis etyepetyéért?
– Etyepetye? De visszafogott vagy...
– Képzeld, a játékban így van... – okította ki a barátját.
Miután Emma befejezte a felvilágosítást, csatlakozott Dimitrihez, és kéz a kézben elindultak a hálószoba felé. Az ajtó előtt, még elhangzott a srác szájából egy kérdés:
– De utána ugye megcsináljuk?
– Persze, még a mostani együttlétünket is eljátsszuk a játékban! Na, ne szórakozz! – Jelentette ki, és lekevert neki egy taslit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése